tirsdag den 29. september 2009

Tøger din store klovn!

Nu har du som trofast læser sikkert undret dig over de mærkværdige symboler der pryder Hvidvinsspillets spilleplade. Du har sikkert også slået det hen som værende en simpel for for udsmykning.

Det er så her du opdager at intet kunne være længere fra sandheden!

Stjernerne og månemunden har nemlig hver deres funktion, såfremt du lander på dem.

Stjerne: Såfremt man kaster terningen, således at den rør en af stjernerne, vil man blive tildelt en bonus-bong i form af en lille hvidvins-bong; dvs. samme mål som en regulær svindler-bong. Herefter tildeles den heldige deltager desuden et omslag. Ooooh glorious day!

Månemund: Dette går i folkemunde under betegnelsen "kys". Rør terningen "kysset" bliver man straffet med noget så nederdrægtigt som en Øl-Bong, dvs. en hel øl hældes op i bongen. Mens øl'en hældes op skal vedkommende som har ramt "kysset" fortælle en kort historie fra det virkelige liv. En sådan anekdote kan indeholde alt fra diverse afskygninger af fæces til uheldige samleje-situationer. Kun fantasien sætter grænserne. Herefter drikkes øl-bongen under tilråbet "Kyz, kyz, kyz, kyz...osv." fra de øvrige deltagere. Derefter tildeles, som i tilfældet med stjernen, et omslag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar