onsdag den 9. september 2009

Hvidvinsapostlene i jylland!

Vi afbryder lige den agenda der var meningen med dette indlæg.

Det var meningen at dette indlæg skulle forklare og opklare en del af de under- og sideregler som er opstået igennem Hvidvinsspillets historie, men dette vil blive udskudt da en milepæl i hvidvinsspillets historie er blevet sat i den nys overståede weekend.

Det skete således at 4 af hvidvinsapostlene begav sig mod det mørke, forkætrede Jylland. I håb om at omvende de hedenske, hvidvinsgudfrygtige, og ikke mindst uoplyste jyder havde de søgt asyl hos de få hvidvinstroende hvidvinsnonner i Århus.

Det blev en sand marathon-tilbedelse af de almægtige hvidvinsguder. Hvidvinsorgiet kulminerede den sagelige lørdag 5. september, da hvidvinsnonne X direkte beder om en hvidvinsbong - da hun fandt hun ikke var tilpas stimuleret af sammenkomstens andre likvide væsker.

Dette, mine herre og damer, er første gang i Hvidvinsspillets sagnomspundne historie, at et hunkønsvæsen af egen fri vilje, har efterspurgt en bong mod den liflige nektar der er hvidvin!

I sandhed et storslået øjeblik, som må siges at være noget af et gennembrud for Hvidvinsspillet og en sejr af dimensioner for hvidvinsapostlenes virke. Det viser hvidvinsapostlenes berettigelse og at de i sandhed har opnået de prægtige hvidvinsguders gunst. Al tvivl der nogensinde har måtte være om Missionen i hvidvinsgudernes tjeneste må nu forstumme til evig tid!!

Med dette gennembrud skal også sendes en uforbeholden tak til hvidvinsgudernes missionærer i det jyske, hvidvinsnonnerne. Uden dem var denne milepæl aldrig blevet sat, og vi skylder dem derfor evig tak og hengivenhed!
Der rygtes dog allerede om en snarlige fællesbøn til hvidvinsguderne i Hvidvinsspillets hjemstad København.

Det kan med sikkerhed kun blive en ny milepæl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar