onsdag den 2. september 2009

...Og hvidvinsguderne så at det var godt!


Hvad er hvidvinsspillet? er det et spil? er det af guddommelig styrke? lærer Dennis Rommedahl nogensinde at lave et middel/lidt- under middel indlæg?

Svaret er: Ja, JA! og... nej

For de stakkels personer som ikke kender til hvidvinsspillet, følger her en redegørelse for remedier og regler.
Remedierne er simple, således at spillet næsten kan spilles hvor end der måtte befinde sig liflig hvidvin og øl.
Reglerne er muligvis endnu simplere, hvilket også er en af styrkerne ved spillet, da alle således vil være istand til at deltage.

Personer: 2-60

Remedier: En bund fra en ramme øl, gaffa, tusch/sod/moste bær evt. noget til at prikke hul med, Øl-Bong/Bella, øl, hvidvin, hvidvin, hvidvin og mere hvidvin.

Det anbefales at bruge så billig hvidvin som muligt, da hvidvinen meget hurtigt omsættes (som det senere vil fremgå).

Rammen danner selve spillepladen, således der optræder en kant om spillefelterne. Vha. pap, gaffa og tusch/sod/moste bær udfærdiges en konventionel terning (1-6).
Herefter optegnes spillepladen som følgende:
Terningen skæres i pap som følger, og foldes så den danner en terning. Herefter tapes terningen sammen med gaffa og prikkerne på terningen tilføjes:


Reglerne: Der slås med terningen om hvem der starter (eller det gør der i virkeligheden ikke, det starter bare!). Startende spiller starter med at hviske, fortælle en historie fra gamle dage, en sjov joke, etc. til en af startende spillers naboer, med det formål at starte spillets slag/kamp-råb. Dette lyder "En gang til hvidvinsspil! EN gang TIL hvidvinsspil!! EN GANG TIL HVIDVINSSPIL!!...........osv.".

Remsen fortælles videre, indtil alle spillets deltagere råber remsen i flok. Remsen hviskes til at starte med og eskalere derefter til råbe/skrige niveau, indtil klimaks hvor startende spiller kaster terningen på pladen.

Herefter slår alle deltagere på skift terningen en gang på pladen. Laveste samlede antal "point" har vundet!!. Dvs. slår man 3 med terningen og lander på minus 2, har man slået plus 1 samlet (3 - 2 = 1!!) så simplet er det!.

Vinder man en omgang, indtages 1/3 liter hvidvin via øl-bong som belønning... aaaah, lifligt!!

Har to eller flere spillere slået det samme antal "points", og dette samtidig er de laveste slag i runden, skal disse spillere ud i omslagning. Samme princip er her gældende: laveste samlede antal "points" vinder.

Een omslagning betyder at vinderen skal indtage en såkaldt "psyko-bong" bestående af 2/3 L hvidvin på øl-bongen.

Skulle der to omslagninger til for at afgøre vinderen, skal vinderen indtage den berygtede "døds-bong" bestående af 1 L hvidvin via øl-bongen.

Hvidvinen indtages i knælende stilling, mens de andre deltagere råber "Sug, sug, sug, sug, sug, sug...osv." indtil vinen er konsumeret.

Herefter starter vinderen næste omgang ved at gentage startremsen, indtil klimaks hvor vinderen kaster terningen. Det er således altid vinderen af den foregående runde, der starter med at slå med terningen i den nye runde, ved at starte råbe-ritualet.

således er grundreglerne for hvidvinsspillet, men det ville ikke være så læskende et spil, hvis ikke der var en masse små tvists som gør spillet ekstra vådt. Disse vil blive gennemgået i næste indlæg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar